Geen zure melk, dankzij Delta-Temp

Hittegolf, 36°C, puffen, zweten en blazen... De laatste weken voelen we de temperaturen alleen maar stijgen. Intussen staat de telefoon bij Delta-Temp gloeiend rood: niet zozeer van de hitte, maar van het groot aantal mensen die beroep op ons doen om kantoren, opslagplaatsen, bedrijfshallen, enz... te klimatiseren.

Extra koelvermogen

Zo ook een Oost-Vlaams zuivelbedrijf dat onlangs hun opslagruimte verder had uitgebebreid. Aangezien de bestaande koelinstallatie onvoldoende vermogen had om deze uitbreiding mee te koelen met dit warme weer, kregen we de vraag hen uit de nood te helpen. Delta-Temp zou Delta-Temp niet zijn mochten wij dit niet kunnen oplossen.

Snel en efficiënt

Gezien de hoogdringendheid in dit geval vertrokken onze technici zo snel mogelijk naar onze klant om hem uit de nood te helpen. Op slechts enkele uren tijd was alles geïnstalleerd en draaide de installatie op volle toeren. Met slechts één low-temp unit slaagden we erin de temperatuur in de ruimte met maar liefst 10°C te doen dalen! Laat de hittegolf nu maar komen...