Mobiele airco huren voor de hete zomer

It’s getting hot in here!

We zijn nog maar pas half mei voorbij, en de temperatuur stijgt al richting zomerse waarden. In Zuid-Europa woedt al de eerste hittegolf van het jaar, maar ook in België en Nederland stijgt de temperatuur de komende dagen vlot naar 28°C. En dat is nog maar een begin!

Meteorologen voorspellen dat we terug een warme en droge zomer zullen meemaken. Of die even warm zal zijn als vorig jaar moeten we nog afwachten, maar het zal puffen en zweten worden…

Heel wat bedrijven, instellingen en organisaties hebben reeds hun voorzorgen genomen en ons gecontacteerd voor het inhuren van extra koeling. Met onze ruime huurvloot hebben we steeds een oplossing op maat van de klant. In dit artikel zetten we onze mobiele airco 6.7kW in de spotlights:

Mobiele split-airco 6.7kW: onze veelzijdige redder in nood

We voorspellen dat ook dit jaar de mobiele split-airco 6.7kW het meest favoriete toestel van onze verhuurvloot zal worden. Dit toestel heeft al heel wat van onze klanten kunnen overtuigen door zijn gebruiksgemak en efficiëntie.

De mobiele airco AC6.7kW is een watergekoelde airco van het split-type: een binnen-unit blaast de koude lucht in de ruimte, terwijl de buitenunit de warmte afvoert. De warmte-overdracht tussen beide units gebeurt via een flexibel slangenset met een lengte van 5m, 10m of 20m. Met de stevige wielen onderaan het toestel plaatst u de binnenunit daar waar u het wenst.


Voordelen airco huren


Bekijk het filmpje onderaan deze pagina om uzelf te overtuigen hoe u dit toestel snel en eenvoudig kan installeren. De AC6.7 is stekkerklaar en makkelijk in te stellen via het gebruiksvriendelijk bedieningspaneel (zie foto hieronder). Met de lamellen op het ventilatierooster kan u de gekoelde luchtstroom oriënteren in de richting die u wilt.

Bedieningspaneel mobiele airco verhuur

Deze mobiele airco heeft een luchtdebiet van max. 1500m³/u en kan ruimtes tot 100m² koelen. Met zijn compacte en robuuste formaat is hij multi-inzetbaar en ideaal voor kantoren, winkelpanden, horeca-zaken, serverrooms, woonzorgcentra en publieke ruimtes.

Heeft u vragen of wenst u meer info? Aarzel niet ons te contacteren op het nummer 0800 25 25 6, via info-nl@delta-temp.com of via ons contactformulier.

Huur nu uw mobiele airco en  schenk uzelf, uw werknemers en uw klanten het comfort dat ze verdienen, ook tijdens de hete zomerdagen.

offerte aanvragen