De eerste nieuwkomer is er: de DT60 EVO!

Steeds meer bedrijven vertrouwen ieder jaar opnieuw op Delta-Temp om hen van koeling te voorzien. Of het nu gaat om comfortkoeling of industriële koeling, telkens opnieuw kan Delta-Temp hen bekoren met een oplossing op maat van hun behoefte. Om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen, investeerden we de voorbije jaren om onze huurvloot verder uit te breiden. Vooral onze mobiele split-airco’s AC 6.7kW en de adiabatische koeler Breezer zorgden her en der voor verkoeling tijdens de warme zomers.

In 2020 gaan we nog een stapje verder.

Om onze klanten op hun wenken te blijven dienen, besloten we dit jaar onze chillervloot sterk uit te breiden. Hiermee houden we onze verhuurvloot up-to-date met de meest energiezuinige en milieuvriendelijke chillers van het moment. Omdat deze chillers zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologie, besloten we deze serie de naam “EVO” te geven.

Onze DT60 EVO Chiller in detail

De eerste chiller binnen de “EVO”-lijn die we u kunnen voorstellen is de DT60 EVO. Deze luchtgekoelde ijswatermachine heeft een koelvermogen van 63kW bij een omgevingstemperatuur van 25°C. Het koelgas is R32: dit levert niet alleen betere prestaties, maar is met een GWP van 675 ook heel wat milieuvriendelijker dan zijn voorgangers.

De chiller is uitgebouwd met 2” Bauer-snelkoppelingen voor de wateraansluiting en een 63A-stekker voor de voeding. Het beschermend frame heeft vorkkokers (op 800mm) zodat het toestel eenvoudig kan geplaatst worden daar waar het nodig is.

Binnenin het toestel vinden we een frequentie gestuurde pomp die zich aanpast aan het debiet en een watertank van 115L.

De DT60 EVO is uitgerust met een automatisch lekdetectie-systeem: Van zodra er een zuchtje koelgas ontsnapt ontvangen we een melding en kunnen we snel ingrijpen. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om het toestel van op afstand te monitoren. Zo kunnen we van op afstand niet alleen de instellingen aanpassen, maar ook snel optreden van zodra er zich problemen voordoen.

Wenst u meer info? Contacteer ons gerust op het nummer 0800 25 25 6 of via email: info-nl@delta-temp.com

DT60 EVO Offerte aanvragen