Krachtige airhandlers bij Delta-Temp

Een moderne & milieuvriendelijke verhuurvloot

De laatste jaren is Delta-Temp uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers binnen de verhuur van industriële koeling en klimatisatie. Steeds meer bedrijven rekenen op de expertise van onze product managers, onze snelle reactietijd en de vakkennis van onze koeltechnici.

Om de stijgende vraag naar koeling en klimatisatie te kunnen bijhouden, investeerden we afgelopen jaar fors om onze chillervloot verder uit te breiden met moderne, milieuvriendelijke koelmachines. Intussen ontdekten reeds heel wat bedrijven en organisaties de voordelen van onze EVO-chillers, zowel voor proceskoeling als voor comfortkoeling of airco.

Verhuur van industriële klimatisatie en temperatuursbeheersing

Om onze verhuurvloot in evenwicht te houden besloten we dit jaar onze Air Handling Units (AHU) of luchtbehandelingskasten verder uit te breiden. Een airhandler in combinatie met een chiller levert namelijk een volledig autonoom airco-systeem op. De chiller maakt ijswater aan. Dit ijswater wordt via waterslangen naar de airhandler gepompt. De aangezogen lucht wordt in de airhandler afgekoeld met behulp van het ijswater en vervolgens in de betreffende ruimte geblazen. Sluit men de airhandler aan op een mobiele boiler, dan kan deze opstelling als tijdelijke verwarmingsinstallatie fungeren.

De nieuwe EVO-airhandlers hebben luchtdebieten gaande van 2.000m³/u tot maar liefst 25.000m³/u. Hiermee kan men de temperatuur in middelgrote en grote ruimtes beheersen.

De AHU 20 EVO en AHU 30 EVO, geschikt voor indoor gebruik, zijn uiterst mobiel en makkelijk te verplaatsen dankzij de robuuste zwenkwielen. Beide airhandling units kunnen zowel koelen als verwarmen (zie tabel onderaan). Voor de elektrische voeding hoeft men enkel de Schuko-stekker in het stopcontact te steken en klaar! De AHU 20 EVO heeft een maximum luchtdebiet van 2100m³/u, de AHU 30 EVO levert max. 2600m³/u. Door hun slank en discreet uiterlijk zijn ze uiterst geschikt voor het klimatiseren van kantoren, winkelruimtes, openbare gebouwen, musea, beurzen, ziekenhuizen, woonzorgcentra, productieruimtes en opslagplaatsen.

De AHU 50 EVOAHU 100 EVO en AHU 200 EVO zijn robuuster gebouwd en hierdoor geschikt voor zowel binnen- als voor buitenopstelling. Op de aanzuig- en uitblaasopeningen kunnen luchtslangen van 500mm gemonteerd worden. Aan de aanzuigzijde vinden we G4-filterpanelen die de lucht zuiveren van stofdeeltjes, zand en insecten. Deze krachtige airhandlers hebben luchtdebieten van respectievelijk 5.500m³/u, 10.000m³/u en 25.000m³/u.

Deze industriële luchtbehandelingskasten zijn geschikt voor het zwaardere werk en worden hoofdzakelijk ingezet om grote ruimtes zoals productiehallen, opslagruimtes of werkateliers te klimatiseren.

 

Overzicht EVO-Airhandlers

Toestel Opstelling Luchtdebiet Warmtevermogen Koelvermogen
AHU 20 EVO Indoor 2.100 m³/u 30 kW 20 kW
AHU 30 EVO Indoor 3.600 m³/u 51 kW 34 kW
AHU 50 EVO Indoor / Outdoor 5.500 m³/u 75 kW 50 kW
AHU 100 EVO Indoor / Outdoor 10.000 m³/u 150 kW 100 kW
AHU 200 EVO Indoor / Outdoor 25.000 m³/u 300 kW 200 kW

 

Wilt u uw werknemers een aangenaam klimaat bieden tijdens de warme zomermaanden? Wenst u de temperatuur in een opslagruimte onder controle te houden gedurende een bepaalde tijd?

Neem gerust contact met op met Delta-Temp, dé koelingsspecialist. Onze product managers helpen u graag verder.

Contacteer ons 010 799 53 90