Beste wensen voor het nieuwe jaar 2022

Nog enkele dagen en we slaan de 365ste bladzijde van het boek 2021 om. Het was opnieuw een vreemd jaar, een rollercoaster met ups en downs. Maar bij Delta-Temp bleven we niet bij de pakken zitten… Integendeel!

2021 was een topjaar voor Delta-Temp, de specialist in verhuur van industriële koeling. Steeds meer bedrijven doen beroep op onze moderne verhuurvloot en ontdekken de snelheid en flexibiliteit van Delta-Temp. Of het nu gaat om tijdelijke airco-oplossingentemperatuurbeheersing in een opslagruimte of proceskoeling bij productieprocessen: steeds konden we een oplossing op maat aanbieden bij onze klanten.

Naast onze moderne EVO-chillers investeerden we afgelopen jaar in nieuwe, krachtige Air Handling Units (AHU). Deze klimaatkasten kunnen met behulp van een chiller of boiler respectievelijk ingezet worden om te koelen of te verwarmen. Al snel ontdekten heel wat bedrijven, organisaties, steden en gemeenten de voordelen van de toestellen. In het vorig nieuwsartikel bespraken we deze AHU’s in detail.

Wenst u een aangenaam en gezond binnenklimaat voor uw werknemers creëren? Gaat de vaste koelinstallatie defect? Wenst u de temperatuur in een opslagruimte onder controle te houden? Geen probleem, ook in 2022 staan onze medewerkers steeds paraat wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke koeloplossing.

Tenslotte wensen wij u, uw familie, vrienden en collega’s fijne feestdagen toe en wensen we ieder van jullie een goede gezondheid en veel mooie momenten van plezier en geluk in het nieuwe jaar 2022.

Het Delta-Temp team

 

Tijdens de eindejaarsperiode zijn onze kantoren gesloten van 24/12/2021 tot en met 2/02/2022.

Vanaf maandag 3/01/2022 staan we terug tot uw dienst.