Over ons

Het netwerk van kantoren in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk vormen de basis voor de hoge kwaliteit standaard in heel Europa.

Delta-Temp is een Europees leidinggevend bedrijf voor tijdelijke of permanente klimatisatie, proceskoeling, verwarming, verse luchttoevoer met een uitgebreide waaier oplossingen voor zowel industrieel als commercieel gebruik. De Delta-Temp verhuurvloot behoort tot één van de grootste van Europa gaande van 25Kw tot 1,5Mw per toestel. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam (Nederland), Oosterzele (België), Piffonds (Frankrijk), Recklinghausen & Berlijn (Duitsland) leveren we doorheen Europa, Azië en Afrika een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

Delta-Temp is een van Europa's toonaangevende bedrijven op het gebied van verhuur, verkoop en onderhoud van tijdelijke en vaste koelinstallaties.


Temperatuur controle beheersing is onmisbaar in industristriële processen en dit gepaard met een doorgedreven klantenservice omvat dan ook een totaalpakket aan noodsituaties. Delta-Temp diensten en machines worden aangewend in verschillende marktsegmenten, o.a. kunststofverwerking, brouwerijen, wijnbouw, opslag van verse goederen, energie en water distributie, shopping-centra, ijsschaatsbanen, curlingbanen, temperatuurbeheersing van IT-kamers, hospitalen, farma, marine, openbare gebouwen, kantoorgebouwen, hotels, events, musea etc. en ook toepassingen in privéwoningen.