Over ons

Delta-Temp is uw betrouwbare partner voor industriële koeling, klimatisatie en mobiele verwarming

Delta-Temp is met haar drie vestigingen, namelijk in België, Duitsland en Nederland één van de grootste spelers op gebied van industriële koeling, proceskoeling en comfortkoeling. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van chillers of koudwatermachinesluchtbehandelingskastenlow-temp unitsrooftops en mobiele airco’s. Dankzij onze gedreven product managers en gecertificeerde koeltechnici met hun jarenlange ervaring, zijn wij uw trouwe partner voor eender welke koeltechnische vraag. 

Met onze uitgebreide huurvloot bestaande uit vermogens gaande van 6.7kW tot 1500kW kunnen wij u steeds de beste koeloplossing voorstellen voor gelijk welke industriële toepassing

Hoe dan ook is het gebruik van een degelijke en betrouwbare koeling cruciaal opdat u uw bedrijfsactiviteiten kan verderzetten. 

  • Wat als uw koelinstallatie uitvalt bij een calamiteit?
  • Heeft u extra koelvermogen nodig als het gevolg van een productieverhoging?
  • Wilt u uw stockageruimte uitbreiden en heeft u extra koeling nodig?
  • Wenst u eerst een koelinstallatie te huren alvorens deze aan te kopen?

Bij Delta-Temp bent u aan het juiste adres. Aarzel niet ons te contacteren indien u vragen heeft of meer informatie wenst. 

Verhuur mobiele koeling, airconditioning en verwarming Delta-TempVerkoop mobiele koeling, airconditioning en verwarming Delta-TempMobiele koeling, verwarming, airco, schaatsbaan / ijspiste voor evenementen Delta-Temp

 

VERHUUR VERKOOP EVENEMENTEN