Koeloplossing bij groente- en fruithandel

Onlangs kregen we een aanvraag binnen van een groothandel in groenten en fruit in de nabije omgeving van Bergen. Hij was op zoek naar een extra koelinstallatie ter uitbreiding van zijn opslagruimte wegens een sterke groei van de kernactiviteiten. Hij wou deze ruimte idealiter koelen tot op een temperatuur van 6°C gedurende het volledige jaar.

Een van onze product specialisten ging meteen ter plaatse om de koelingsmogelijkheden af te toetsen. De bedoeling was om de stockageruimte van 4000 m³ te koelen. Deze ruimte voor opslag van transitgoederen, heeft een voortdurend geopende rolpoort om leveringen vlot te kunnen ontvangen.

De groothandel huurde bijgevolg een koudwatermachine van 150kW in gecombineerd met een luchtbehandelingskast AHU175. De AHU175 heeft namelijk een luchtdebiet van 20.000 m³/u, wat uiterst voldoende is om de stockageruimte af te koelen tot 6°C. 

Naast beide machines voorzag Delta-Temp ook alle toebehoren zoals een buffertank, waterslangen, stroomkabel, ed. om de gehele installatie af te werken. De volledige installatie werd vlot geleverd en operationeel geplaatst door onze technici.

Amper een dag na de installatie ging onze product specialist langs bij de groothandelaar om na te gaan of alles in orde is en het resultaat te aanschouwen. Het volledige project verliep vlekkeloos van A tot Z en zo heeft Delta-Temp alweer een tevreden klant erbij die zich met onze koeloplossing zorgeloos kan focussen op zijn kernactiviteiten en bedrijfsgroei. 

Bent u ook op zoek naar extra koeling? Aarzel niet om ons te contacteren op het gratis nummer 010 799 53 90 of via info-nl@delta-temp.com

Het Delta-Temp team staat steeds tot uw dienst!