Extra koelvermogen in de zuivelindustrie

Zweten, puffen en blazen, enkele gekende fenomenen bij een hittegolf. De laatste dagen swingen de temperaturen uit de pan. Bijgevolg staat onze Delta-Temp telefoon roodgloeiend van de vele klanten die beroep willen doen op onze tijdelijke mobiele koeloplossingen. De ene na de andere vraagt ons advies om hun kantoor, productieruimte, opslagplaats,... van een aangename en werkbare temperatuur te voorzien.

Onlangs heeft een zuivelbedrijf uit Oost-Vlaanderen beroep gedaan op de diensten van Delta-Temp. Zij waren op zoek naar een extra koelinstallatie om hun uitgebreide stockageruimte te koelen aangezien hun huidige installatie ontoereikend was om een optimale temperatuur te bereiken tijdens de huidige hittegolf. Hun vraag naar noodkoeling was heel dringend, aangezien verderf achter de hoek loerde van de reeds opgeslagen producten.

Onze Delta-Temp productspecialisten en technici gingen meteen aan de slag om deze klant uit de nood te helpen. In een mum van tijd kwamen we met een oplossing, namelijk het plaatsen van slechts één Low-Temp unit. Deze koelmachine is speciaal geschikt om lage temperaturen te bereiken en slaagde erin om de temperatuur van de opslagruimte te doen dalen met maar liefst 10°C. Op die manier kon dit zuivelbedrijf opboksen tegen de heersende hittegolf van weleer.