Noodverwarming in gemeentehuis

Niet alleen het verhuren van koeling is een specialiteit van Delta-Temp, ook het verhuren van verwarming behoort hierbij.

In de winter kan het al eens gebeuren dat uw huidige verwarming het begeeft of uitvalt, waardoor u op zoek moet gaan naar een oplossing. Delta-Temp kan u meteen uit de nood helpen met een tijdelijke mobiele verwarming.

Dat scenario deed zich ook voor op het gemeentehuis in Destelbergen (België), waar de verwarming uitviel. Net nu er een gemeenteraad op het programma stond, was dit een ongelukkig voorval.

Men kwam langs bij Delta-Temp, waarna wij hen een tijdelijke mobiele verwarming te huur aanboden: een GAC200 met bijhorende dieseltank en luchtslang. Op die manier moesten de gemeenteraadsleden geen kou lijden. Het was er zelfs warmer dan op andere momenten, zoals we in de Belgische krant Het Nieuwsblad konden lezen.

Heeft u ook tijdelijke noodverwarming nodig? Contacteer ons gerust op het gratis nummer 010 799 53 90 of via info-nl@delta-temp.com. Onze productspecialisten helpen u met veel plezier verder.