Breezer : krachtige adiabatische koeler

De Breezer is de nieuwste telg in onze huurvloot. Deze krachtige adiabatische koeler heeft een luchtdebiet van bijna 24.000 m³/u en koelt enkel met zuivere frisse lucht, zonder chemicaliën. Met de watertank van maar liefst 300 liter kan deze koeler 5 dagen autonoom werken (bij gemiddeld 12u/dag). U hoeft enkele de stekker in te steken en klaar.

De ventilator oscilleert onder een hoek van 70°, waardoor meteen een groot oppervlak gekoeld kan worden. Het toestel is uiterst mobiel met stevige10” wielen en een handvat om het toestel makkelijk te verplaatsen.

Het toestel is makkelijk te bedienen en geeft u controle over de oscillerende ventilator, de vochtigheidsgraad en snelheid van de fan. Na gebruik kan u de Breezer makkelijk laten leeg lopen via het afvoerkanaal en compact opbergen door de ventilator in de watertank te stoppen.

De Breezer is uitermate geschikt voor buitengebruik of in grote ruimtes, bijvoorbeeld op evenementen, beurzen, werkhallen, opslagruimtes, sporthallen en zelfs veestallen!

Waarom zijn we zo enthousiast over deze adiabatische koeler? Lees hieronder de 5 belangrijkste voordelen van de Breezer:

  • Draagbaar en robuust : De Breezer is mobiel en slijtvast. Hij kan makkelijk worden verplaatst naar waar het nodig is, zowel binnen als buiten.
  • Eenvoudig in te stellen : De Breezer is snel en makkelijk in gebruik te nemen. Vul de watertank, steek de stekker in, en klaar!
  • Gerichte luchtstroom : De Breezer is voorzien van een jet-voortstuwingstechnologie om een ​​krachtige luchtstroom te leveren waar dat nodig is.
  • Laag geluidsniveau : Zelfs op de hoogste snelheid maakt de Breezer weinig lawaai.
  • Ecologisch : De Breezer maakt enkel gebruik van wind en water. Dus geen schadelijke gassen of koelvloeistoffen.

Interesse? Vraag dan hier vrijblijvend uw offerte op

NAAR PRODUCT EMAIL