Koeling in de voedingsindustrie

In de voedingsindustrie is de koude keten heel belangrijk. Eens deze onderbroken wordt, kan dit leiden tot drastische gevolgen voor de productie en opslag van voeding. Een goede koeling is dan ook van cruciaal belang. Op die manier hoeft u geen rekening te houden met mogelijke temperatuurschommelingen en geeft u bederf geen enkele kans.

Onze Low-Temp mobiele split aircosystemen LT 25 DX zijn uiterst geschikt voor het koelen van voeding in productie- of opslagruimtes op een stabiele temperatuur tussen -10 en +5°C. Met een goede en efficiënte koeling van Delta-Temp is uw voedingsproductie -en opslag beschermd tegen de hete zomerperioden en blijft u de hoge kwaliteit ervan behouden. We hebben nog een ruime voorraad van deze Low-Temp aircosystemen en zijn dan ook meteen beschikbaar.

Dankzij het snelle transport en de vlotte installatie, zijn onze Low-Temp units operationeel in een mum van tijd. Is dit mobiel aircosysteem niet het type dat u zoekt? Dan kunnen wij u zeker en vast ook van dienst zijn met onze andere koeloplossingen uit onze uitgebreide huurvloot.

Met onze diversiteit aan koeloplossingen en onze gecertificeerde technici, staan wij u bij met raad en daad. Samen met u zoeken we naar de meest geschikte koeloplossing voor uw project.

Heeft u vragen of wenst u graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.