Had u ook last van de hitte?

Als u dacht dat we in 2018 een hete zomer hadden, wat vindt u dan van 2019? We zijn nog maar halverwege de zomervakantie, maar zo goed als alle warmterecords werden intussen al verpulverd. Op donderdag 25 juli 2019 steeg het kwik in Begijnendijk tot maar liefst 41,8°C: de hoogste temperatuur ooit sinds de start van de metingen in België. Het was puffen en zweten geblazen! Het was erover! Het was niet meer plezant!

Mobiele comfortkoeling: waar en wanneer u het wenst

Velen deden dan ook beroep op Delta-Temp om zich te voorzien van tijdelijke extra-koeling en zich te beschutten tegen de verzengende hitte. Net als vorig jaar was de mobiele split-airco 6.7kW onze paradepaardje. Doordat dit toestel zo snel en makkelijk te installeren is (zie video), besloten de meeste klanten om dit zelf te doen. Zo werd de temperatuur in talrijke kantoren, winkelruimtes, horeca-zaken, serverrooms, enz… onder controle gehouden.

Ook onze nieuwkomer van dit jaar, de adiabatische koeler Breezer, deed het uitstekend. Deze verdampingskoeler heeft een luchtdebiet van bijna 24.000m³/h en wordt meestal ingehuurd voor comfortkoeling op plaatsen waar een traditioneel airco-systeem te duur of te omslachtig is. Denk hierbij aan evenementen, productiehallen met veel stralingswarmte, werkateliers en zelfs veestallen om hittestress bij koeien te voorkomen!

Uitgebreide chillervloot: zowel voor comfortkoeling als voor industriële toepassingen

Maar Delta-Temp is niet enkel gespecialiseerd in kleine of mobiele airco. Ook onze koudwatermachinesluchtbehandelingskastenlow-temp units en rooftops waren zeer in trek. Of ze nu werden ingezet voor comfortkoeling of industriële proceskoeling: onze klanten waren steeds bestand tegen de hittegolven, ongeacht de sector waarin ze actief zijn.

  • Zo voorzagen we een groothandelaar van groente en fruit gedurende de ganse zomer van voldoende koeling zodat zijn voorraad in de beste condities bewaard bleef.
  • Op de Gentse Feesten konden de bezoekers van een pop-up bar het hoofd koel houden dankzij onze tijdelijke airco-installatie.
  • Ook binnen de farmaceutische en chemische sectoren realiseerden we heel wat mooie projecten.
  • Met onze AHU20 werden verschillende serverrooms van voldoende koeling voorzien omdat de vaste koelinstallatie te weinig vermogen had om op te boksen tegen de hoge temperaturen.
  • Bij een industriële bakkerij ging de vaste koelinstallatie in storing. Maar dankzij onze tijdelijke koeloplossing kon de productie op volle toeren blijven draaien.
     


Delta-Temp is de referentie op gebied van tijdelijke koeling. Hoe uiteenlopend de toepassingen ook zijn, wij hebben steeds de gepaste oplossing op uw vraag.

Zoekt u tijdelijke koeling om het comfort in uw bedrijf te verhogen? Of heeft u tijdelijk extra koeling nodig bij uw bedrijfsprocessen?

Neem contact met ons op, onze project-leaders en technici helpen u graag verder.

Contacteer ons (0)107 99 53 90