De ijsbaanbouwers zijn in aantocht!

De leukste periode van het jaar komt eraan: de kerstperiode! Dat betekent veel lichtjes, gezellige sfeer, warme dranken en vooral veel schaatsplezier. Geef toe: wat is er nu leuker dan te schaatsen tussen de gezellige kleurrijke kerstverlichting -en sfeer?

Naar jaarlijkse gewoonte ontwerpt en installeert Delta-Temp tijdelijke schaatsbanen in het winterseizoen. Een ijsbaan is doorgaans een van de meest bezochte attracties op een kerstmarkt. Deze topper voor jong en oud tovert spontaan een glimlach tevoorschijn op het gezicht van vele bezoekers!

Totaalpakket door onze vakspecialisten

In de zomer is Delta-Temp gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van mobiele koelingssystemen. Tijdens de winter ruilt Delta-Temp zijn naam in voor Delta-On-Ice. Dit is het seizoen dat we ons focussen op het ontwerpen en installeren van tijdelijke ijsbanen voor kerstmarkten, pretparken en andere evenementen.

Onze vakspecialisten met hun jarenlange ervaring weten als geen ander hoe ze een ijsbaan moeten opbouwen en welke materialen en machines hiervoor nodig zijn.

Wij leveren het totaalpakket bestaande uit enerzijds het opbouwen van de ijspiste en anderzijds alle benodigdheden. Schaatsen in kasten, schaatshulpjes en het onderhoudsmateriaal zijnde ijsschrapers, ijsvegers en smeltcontainers worden voorzien met ons eigen transport.

Opdat ook de toeschouwers en andere bezoekers optimaal kunnen genieten van de warme kerstsfeer, kunnen wij een ruimte voorzien van een comfortabele temperatuur. U kan bij ons terecht voor het huren van een mobiele verwarmingseenheid dat u eender waar kan plaatsen.

Waar kan u ons vakmanschap bewonderen?

De schaatsbanen in Antwerpen en Hasselt behoren tot onze grootste kleppers. Ook plaatsen we dit jaar ijsbanen in volgende steden: De Panne, Puurs, Genk, Beveren, Maaseik, Ninove, Beringen, Oudenaarde. Zelfs over de grens in Nederland hebben we enkele ijspistes waaronder in Reusel, ’s Hertogenbosch en Son & Breugel.

Hierboven kan u enkele sfeerbeelden aanschouwen van onze reeds gebouwde ijsbanen in Plopsaland De Panne en Hasselt.

Heeft u de smaak te pakken van het hele ijsbaangebeuren? Neem dan zeker een kijkje op onze website of volg ons op Facebook of Instagram.