Prettige feesten en een gelukkig nieuwjaar!

Nu de Sint vertrokken is uit het land, kan de kerstman zich klaarmaken voor zijn intrede op de vele kerstmarkten her en der.

Binnenkort is het zover: het jaar 2020 komt eraan terwijl 2019 de deuren bijna achter zich sluit.

Wij onthouden vooral dat 2019 zonder enige twijfel een topjaar was waarin onze verhuurvloot sterk gegroeid is met enerzijds de Breezer, een krachtige mobiele adiabatische koeler en anderzijds de mobiele koelers AC 6,7.

 

U herinnert zich wellicht de hete zomermaanden die we met z’n allen trotseerden. Vele bedrijven deden massaal beroep op onze diensten en onze koelmachines gingen razendsnel de deur uit. Zowel onze koudwatermachines en luchtbehandelingskasten als onze adiabatische koelers en mobiele airco’s werden veel gevraagd als koeloplossing.

Aansluitend maakte de warme zomer plaats voor het koudere ijsbanenseizoen. Heel wat organisaties en steden vroegen naar de ijsbaanbouwers van Delta-On-Ice. In een periode van een maand, bouwden we zowel grote als kleinere ijsbanen in België en Nederland. Zo behoren deze in Antwerpen, Hasselt, Oudenaarde, Genk, Reusel en Son & Breugel tot ons portfolio. Op kerstmarkten is een tijdelijke ijsbaan veelal een van de topattracties waar jong en oud veel schaatsplezier beleeft. Wij zijn dan ook verheugd dat wij uw tijdelijke ijsbaan kunnen opbouwen.

U heeft er mede voor gezorgd dat wij een ongelofelijk topjaar beleefd hebben. Wij willen u dan ook graag bedanken voor de goede samenwerking en uw vertrouwen in Delta-Temp!

Komende eindejaarsperiode zijn wij gesloten van 23 december 2019 tot en met 1 januari 2020. Vanaf donderdag 2 januari 2020 staan wij terug tot uw dienst.

Delta-Temp wenst u dan ook heel prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Tot volgend jaar!