Noodkoeling huren in tijden van crisis

Momenteel gaan we door een heel moeilijke periode. Onze samenleving wordt grondig door elkaar geschud en iedereen moet heel wat opofferen om het corona-virus de baas te kunnen.

Tijdens deze crisisperiode worden heel wat sectoren zwaar getroffen. Sommige bedrijven sluiten de deuren, anderen worden tot het uiterste gedreven om aan de vraag te kunnen voldoen. Warenhuizen doen hun best om de winkelrekken tijdig bij te vullen, maar ook de chemische en pharma-industrie staan voor enorme uitdagingen.

Deze uitdagingen vragen uitzonderlijke en flexibele oplossingen. Maar weet dat u ook in deze tijden kan vertrouwen op Delta-Temp voor het inhuren van tijdelijke noodkoeling. Wenst u uw stockageruimte uit te breiden en heeft u hiervoor extra koeling nodig? Draait de productie op volle toeren en bent u op zoek naar extra koelvermogen?

Onze chillervloot Contacteer ons

Onze toestellen zijn speciaal aangepast voor de verhuurmarkt zodat ze snel kunnen worden aangesloten en operationeel zijn:

  1. Al onze koelmachines zijn voorzien van een krachtige interne pomp, zo hoeft u deze niet meer extra te voorzien.
  2. Daarnaast werden onze toestellen ook voorzien van een elektrische aansluiting en koppelingen voor de watertoevoer. Hierdoor zijn onze chillers in een handomdraai geïnstalleerd en klaar voor gebruik.
  3. Tenslotte worden onze koelmachines beschermd door een stevig transportframe met hijsogen en vorkkokers.

Koeling huren chillerverhuur koudwatermachine

Tenslotte voorzien wij alle nodige accessoires om uw tijdelijke koelinstallatie volledig ‘à la carte’ te installeren. Zo hebben wij een uitgebreide stock van lucht- en waterslangen, warmtewisselaars, extra pompen, luchtbehandelingskasten, enz…

Onze chillervloot Contacteer ons

Wij, werknemers van Delta-Temp, uiten ons diepste respect voor iedereen die zich in deze moeilijke tijden inzet om deze crisis te bestrijden. Zorgverleners en verpleegkundigen, winkelbedienden, logistieke medewerkers, leerkrachten en kinderopvang, wetenschappers en laboranten en alle andere vrijwilligers: Van harte bedankt voor jullie inzet!
#samentegencorona