Hou de zomer 2020 comfortabel

Reserveer tijdig uw koeling voor de komende zomer

Waarschijnlijk herinnert u zich de zomer van 2019 nog als één van de warmste zomers die we ooit meemaakten. We trotseerden 3 hittegolven en zowat alle warmterecords werden verbroken, met op 25 juli 2019 een maximumtemperatuur van maar liefst 41,8°C. Ook de ozonconcentraties swingden de pan uit en het nationaal ozon- en hitteplan werd afgekondigd. Mens en dier trachtten op alle mogelijke manier verkoeling op te zoeken om de verzengende hitte te ontvluchten.

Wie geen koeling had, was (bijna) gezien

Onze trouwe klanten weten dat ze elk jaar een beroep kunnen doen op Delta-Temp voor het inhuren van extra koelvermogen. Zij reserveren maanden op voorhand hun extra koeling voor de komende zomer, zowel voor comfortkoeling (airco) als voor industriële proceskoeling. Op die manier kan alles nauwkeurig voorbereid en ingepland worden en is iedereen klaar voor wanneer de eerst hittegolf toeslaat.

Gelukkig hadden we ook vorig jaar onze verhuurvloot fors uitgebreid want toen de temperaturen de hoogte in schoten stond onze telefoon roodgloeiend! Bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren contacteerden ons of we "hen toch nog iets-of-wat-van-koeling konden voorzien".

Mobiele Split-Airco huren bij Delta-Temp

Onze mobiele airco's werden massaal ingezet om kantorenwinkelruimteshoreca-zaken en publieke instellingen af te koelen. De adiabatische koelers dienden om productiehallenateliers en evenementen te verkoelen. En ook onze chillers werden gretig gehuurd om bedrijven van voldoende koelvermogen te voorzien tijdens de warme zomer.

Hier volgen enkele voorbeelden van hoe en waar onze koeloplossingen op maat werden ingezet voor de meest uiteenlopende doelstellingen:

Adiabatische koeling huren

Wenst u deze zomer ook meer comfort?

Wenst u deze zomer ook een oase van comfort op kantoor, in uw winkelruimte, horeca-zaak of wachtzaal? U wilt een aangenaam klimaat voor uw werknemers in een werkatelier of productieruimte? Met onze online-catalogus krijgt u een beter zicht op onze producten en diensten.

Heeft u een vraag? Wenst u advies? Neem gerust contact met ons op op het nummer 010 799 53 90, via email: info-nl@delta-temp.com of via dit contactformulier.