Snel noodkoeling huren voor de zomer

Binnen enkele dagen begint de week van de Ijsheiligen (11 mei 2020 tot 15 mei 2020). Tot dan is het mogelijk dat we te maken krijgen met sterke temperatuursschommelingen met zelfs kans op nachtvorst. Daarna wordt de temperatuur stabieler en krijgen we een zomers karakter. 

Naargelang de zomer nadert zullen de temperaturen alleen maar stijgen. Velen onder ons zullen zich herinneren dat de afgelopen zomers 2018 en 2019 extreem warm waren. Ook al blijven we sceptisch als het gaat over lange termijn voorspellingen: men verwacht ook voor dit jaar 2020 een heel warme zomer.

Koeling huren tijdens de zomer

Bij Delta-Temp weten we hoe belangrijk een betrouwbare en efficiënte koelinstallatie dan is. Net zoals een verwarmingsinstallatie het meestal tijdens de winter begeeft, zal een koelinstallatie het tijdens een hittegolf begeven als die overbelast wordt. Zo krijgen we elke zomer heel wat oproepen binnen van bedrijven waar ze zo snel mogelijk noodkoeling willen inhuren. 

 • Calamiteit: De vaste koelinstallatie gaat in storing en moet dringend vervangen worden. Of het nu gaat om een airco-toepassing of industriële koeling: met onze uitgebreide verhuurvloot van chillers steeds wel een gepaste oplossing.
 • Te weinig koelvermogen: Vaak komt het voor dat de koelinstallatie te weinig koelvermogen heeft om op te boksen tegen de hoge temperaturen. Onze chillers of ijswatermachines kunnen dan bijspringen om extra koelvermogen te voorzien.
 • Uitbreiding: Regelmatig moeten bedrijven tijdelijk hun opslagruimte uitbreiden. Deze ruimte is dan dikwijls niet voorzien van koeling. Ook hier heeft Delta-Temp heel wat oplossingen voor.
 • Geen airco voorzien: Heel wat ruimtes zijn gewoonweg niet voorzien van airco, omdat dit gedurende 75% van het jaar overbodig is. Denk maar aan openbare instellingen, wachtruimtes, handelszaken, enz... Onze mobiele airco-toestellen kunnen  

De koeloplossingen van Delta-Temp

Delta-Temp is uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen de koelingsindustrie. Talrijke bedrijven uit de meest diverse sectoren doen beroep op ons om hen te helpen met de temperatuur te beheersen in een ruimte of tijdens productieprocessen. Onze product managers hebben een diepgaande kennis opgedaan om steeds opnieuw de meest efficiënte koeloplossing te bieden. En onze erkende koeltechnici voegen de daad bij het woord door de tijdelijke koelinstallatie telkens feilloos te leveren en te installeren naar wens van de klant.

Verhuur mobiele airco en adiabatische koeling

Ontdek onze oplossingen voor tijdelijke koeling

 • Mobiele airco: Onze absolute topper hier is de watergekoelde AC 6,7kW. Deze split-airco plaats u eenvoudig waar u het wenst, u verbindt de binnen- en buitenunit met een flexibel slangenset (5m, 10m of 20m lang), plug de stekker in en klaar!
 • Chillers of ijswatermachines: Bij Delta-Temp kan u eenvoudig en snel een chiller huren. Wij beschikken over een vermogensbereik van 25kW tot maar liefst 1500kW! Deze koelunits werden aangepast aan de verhuurmarkt met een interne pomp, snelkoppelingen voor en en elektriciteit en zo dus snel inzetbaar.
 • Adiabatische koelers: Deze verdampingskoelers zijn dankzij stevige wielen mobiel, zodat u ze inzet daar waar u het wenst. Deze toestellen zijn uiterst milieuvriendelijk, ze koelen namelijk enkel met water en lucht, en kunnen zowel indoor als outdoor gebruikt worden. In deze categorie hebben we zowel de Breezer als de Portacool ter beschikking. 
 • Low-Temp units: Deze koelunits werken met directe expansie en houden de temperatuur tussen -10°C en +5°C. Ideaal voor de voedingsindustrie, pharma, chemie,...
 • Luchtbehandelingskasten: Deze airhandlers worden samen met onze chillers ingezet om koude lucht in een ruimte te blazen of worden aangesloten op een bestaand ventilatienetwerk. Zo ontstaat een volledig autonoom airco-systeem.
  In ideale omstandigheden kunnen deze airhandlers ook ingezet worden voor free-cooling, waarbij de koude in de omgevingslucht wordt gebruikt als koudemiddel.

Verhuur chiller industriële koeling

Hou deze zomer de temperatuur onder controle

Zoals u ziet hebben wij zowel de know-how als de middelen om u verder te helpen als u snel noodkoeling nodig heeft. Wij kunnen u helpen met tijdelijke airco-oplossingen (klein of groot), industriële koeling voor productiehallen en opslagruimtes, koeling van serverrooms, proceskoeling en nog veel meer.

Vragen voor een specifiek project? Contacteer ons gerust. Onze product specialisten gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing.