Delta-Temp investeert in moderne EVO-chillers

De laatste jaren is Delta-Temp uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen de koelingwereld. Steeds meer bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren doen beroep op onze expertise en ervaring inzake industriële koeling. Zowel voor airco of comfortkoeling als voor proceskoeling bij industriële processen hebben wij steeds een oplossing op maat van de klant.

Om onze groei te kunnen bijhouden breiden wij elk jaar opnieuw onze verhuurvloot verder uit. Zo kunnen we de stijgende vraag volgen en onze klanten steeds een flexibele service op maat bieden. Afgelopen jaar investeerden we nog fors in mobiele airconditioners en adiabatische koelers.

Delta-Temp presents: De EVO-Chiller!

In 2020 schakelen we een versnelling hoger en lanceren we onze eigen EVO-chillers. Onze productmanagers en koeltechnici hebben heel wat projecten verwezenlijkt, in de meest diverse industrieën en sectoren en voor de meest uiteenlopende toepassingen. We weten met welke uitdagingen we vaak te maken krijgen, waar de moeilijkheden liggen en welke opportuniteiten er zijn. Vanuit deze vakkennis en ervaring ontwierpen onze productspecialisten en koeltechnici de "ideale chiller".

Bij het ontwerp van deze chiller lag de nadruk vooral op energie-efficiëntiemilieuvriendelijkheid en veelzijdigheid. De koelmachine moet snel en eenvoudig geïnstalleerd zijn en ingezet worden voor zware industriële toepassingen. Zo komen we tot een overzicht van de meest opvallende hoogtepunten van de EVO-chiller:

  • Bitzer scroll-compressoren: speciaal ontworpen voor chillers, met een uiterst lage geluidsemissie.
  • Frequentiegestuurde pomp: de pompcapaciteit past zich automatisch aan aan het gevraagde debiet.
  • R32-koelgas: één van de meest milieuvriendelijke koelgassen met een GWP-waarde 675. Daarenboven heeft R32 een hogere energie-efficiëntie dan zijn voorgangers.
  • Energiezuinige EC fans: niet alleen het energie-efficiëntievermogen ligt hoger, maar dankzij de aerodynamische waaiers, werken ze zeer stil.
  • Remote Monitoring: met de Siemens Climatix controller beheert u de chiller 24/7 van op afstand.
  • Automatisch lekdetectie-systeem: Onze EVO-chillers zijn uitgerust met een automatisch lekdetectiesysteem. Van zodra er een zuchtje koelgas ontsnapt wordt hiervan meteen een melding verstuurd.
  • Geïntegreerde warmtewisselaar die het mogelijk maakt warmte uit te wisselen tussen media in gescheiden circuits (vanaf de DT100 EVO beschikbaar).

De EVO-chiller in werking

De EVO-chillers behoren tot de meest moderne en geavanceerde chillers die binnen koelingverhuur beschikbaar zijn. Dankzij hun veelzijdigheid werden ze de afgelopen maand al voor meerdere projecten ingezet en de reacties zijn unaniem lovend!

Zowel onze eigen koeltechniekers als de klanten staan er versteld van hoe snel en betrouwbaar deze toestellen kunnen ingezet worden. Via de remote monitoring kunnen we vanop afstand de prestaties van de koelmachine op de voet volgen.

Heeft u interesse om voor een project dit toestel in te huren? Wij hebben deze chillers in een vermogensbereik van 60kW tot 500kW. Klik hieronder op de betreffende chiller om de detailpagina te bezoeken. Wenst u meer informatie, aarzel dan niet ons te contacteren op het nummer 010 799 53 90 of via info-nl@delta-temp.com.

EVO Chiller 60kW huren

DT60 EVO Chiller

EVO Chiller koelmachine 100kW huren

DT100 EVO Chiller

EVO Chiller koelmachine 200kW huren

DT200 EVO Chiller

EVO Chiller koelmachine 300kW huren

DT300 EVO Chiller

EVO Chiller koelmachine 400kW huren

DT400 EVO Chiller

EVO Chiller koelmachine 500kW huren

DT500 EVO Chiller

Uw chiller op maat

Bij Delta-Temp is het niet enkel mogelijk om deze moderne chillers te huren, maar ook aan te kopen. Met de lancering van de EVO-chillers stellen wij onze kennis en know-how en dienste van de klant.

Wenst u uw koelinstallatie te vernieuwen en een nieuwe chiller te installeren? Delta-Temp begeleidt uw aankoop van A tot Z. We bestuderen wat u exact nodig heeft, welke de omstandigheden zijn en waar de chiller aan moet voldoen. Eventueel zetten wij tijdelijk één van onze huurchillers in om via de remote monitoring exact het benodigde koelvermogen te meten.

U kan uw chiller volledig "à la carte" door ons laten samenstellen met de onderdelen die u wenst. U kan hiervoor onze EVO-chiller als uitgangspunt gebruiken, maar u kan ook helemaal zelf het ontwerp bedenken aan de hand van uw specifieke wensen. U bepaalt zelf welke compressoren, pompen, controllers, aansluitingen enz... er ingebouwd worden. Zo heeft u een chiller volledig naar wens en op maat van uw behoefte.

Meer info? Contacteer ons op het nummer 010 799 53 90 of via info-nl@delta-temp.com