Eindejaar in zicht, breid uw opslagruimte uit

De eindejaarsfeesten komen er aan!

Nu de zomer definitief achter ons ligt, zitten we in de laatste rechte lijn richting eindejaarsfeesten. Meer dan ooit zullen we de gezellige sfeer thuis verkiezen boven te gaan dineren op restaurant. Of men nu kiest om zelf te koken of het comfort van een kant-en-klare schotel, één ding staat vast: de voedings- en distributiesector zal op volle toeren draaien.

Of het nu gaat om vlees, gevogelte, vis, groente of fruit: een betrouwbare temperatuurbeheersing is een absolute must bij voedingsmiddelen. Maar met de steeds warmere winters is dit geen sinecure. In december vorig jaar steeg het kwik vlot boven de 10°C, met maxima van maar liefst 16°C!

Respecteer de koude keten, waar u het wenst.

Om de temperatuur onder controle te houden en de koude keten te respecteren kan u beroep doen op de specialist voor tijdelijke koeling: Delta-Temp. Met hun ruime verhuurvloot hebben zij vast en zeker een efficiënte oplossing om de temperatuur onder controle te houden, daar waar u het wenst.

Voor de voedingsindustrie zijn vooral de low-temp units zeer geschikt. Deze mobiele koelers bestaan uit een binnen- en buitenunit en kunnen de temperatuur in een ruimte constant houden tussen -10°C en +5°C. Zo kan u elke ruimte omvormen tot een gekoelde opslagruimte en kan u uw voorraad voorbereiden op de stijgende vraag.

Low Temp Chiller: uiterst geschikt voor de voedingsindustrie

Daarnaast beschikt Delta-Temp nog over een uitgebreide chillervloot met koelvermogens van 25kW tot maar liefst 1500kW. In combinatie met onze luchtbehandelingskasten kunnen deze koelmachines zowel ingezet worden voor klimatisatie als voor proceskoeling in de voedingsverwerkende industrie.

Een grotere gekoelde opslagruimte waar u het wenst.

Wenst u meer opslagruimte tijdens de eindejaarsperiode zodat u de grote vraag aankunt en u uw klanten niet in de kou laat staan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze product managers bespreken samen met u de beste oplossing.

Contacteer ons LOW-Temp units