Airco huren en ventilatie bij vaccinatiecentra

Nu de vaccinatiecampagne stilaan op kruissnelheid komt, nemen steeds meer vaccinatiecentra hun voorzorgen op de steeds warmer wordende temperaturen richting zomer. Zo zorgen ze voor het comfort van niet alleen de bezoekers, maar ook van de medewerkers en zorgkundigen die instaan voor de vaccinaties.

Een gezond binnenklimaat, waar en wanneer dat nodig is

Met onze uitgebreide huurvloot hebben wij uiteraard een oplossing op maat van elk vaccinatiecentrum, groot of klein. Niet alleen om de bezoekers en medewerkers van voldoende airco te voorzien, maar eveneens om de ruimte te ventileren met verse lucht. Zo zorgen we voor een gezond en aangenaam binnenklimaat gedurende de ganse vaccinatieperiode.

Voor de kleinere ruimtes (tot 100m²) raden we onze mobiele airco 6.7kW aan. Deze krachtige mobiele split-airco is eenvoudig te installeren en te bedienen. Met een luchtdebiet van 1500m³ zorgt dit toestel voor heel wat luchtcirculatie. 

Bij grotere ruimtes raden we een combinatie aan van onze chillers met een LBK (luchtbehandelingskast) aan. De AHU20 bijvoorbeeld is ideaal voor binnenopstelling. Uiteraard beschikken we over nog krachtigere toestellen met koelvermogens van 25kW tot maar liefst 1500kW. De grotere airhandlers of LBK's zijn geschikt voor buitenopstelling en kunnen dus ook verse buitenlucht aanzuigen.

Delta-Temp, flexibele koeloplossingen op maat.

Bent u op zoek naar een tijdelijke airco-oplossing? Bij Delta-Temp huurt u eenvoudig de koelinstallatie die u wenst en zolang u het wenst. Neem gerust contact met ons op, onze product managers helpen u graag verder.

Contact 010 799 53 90