Koeling huren voor zomer 2022

Terwijl Koning Winter zijn laatste stuiptrekkingen vertoont, staat de lente voor de deur en voelen we langzaam maar zeker de temperatuur stijgen. De winteroutfits vliegen terug in de kast en stilaan mogen we de BBQ van stal halen.

Krijgen we een normale zomer met zachte temperaturen of krijgen we opnieuw enkele hittegolven over ons heen? Dat kunnen we niet voorspellen. Maar we kunnen wel bevestigen dat ook dit jaar het Delta-Temp team klaar staat om onze klanten van tijdelijke koeling te voorzien.

Jaar na jaar doen steeds meer bedrijven beroep op Delta-Temp wanneer ze koeling huren. Of het nu gaat om tijdelijke airco voor op kantoor, koeling voor een opslagruimte of extra koelvermogen voor een bepaald productieproces: met onze uitgebreide vloot hebben wij een oplossing voor elke situatie.

Koeling huren op maat van uw bedrijf

Delta-Temp heeft een breed scala van producten: van mobiele airco’s over verdampingskoelers tot moderne chillers en krachtige airhandlers. Deze toestellen stellen u in staat de temperatuur onder controle te houden, ongeacht hoe klein of groot de ruimte is of welke temperatuur er moet aangehouden worden.

  • Airco huren voor comfortkoeling

Is het tijdens de zomermaanden ondraaglijk warm op kantoor, in uw horecazaak of winkelpand? Loopt de temperatuur te hoog op in een serverroom? Zoekt u een koeloplossing om het comfort van de medewerkers in een productieruimte te vrijwaren? Contacteer ons dan gerust op het nummer 0800 25 25 6. Onze product managers bespreken samen met u de beste oplossing.

Mobiele airco huren Chiller huren

Mobiele airco huren

  • Gekoelde opslag

Voor heel wat producten is het van cruciaal belang dat ze gekoeld worden bewaard. Denk maar aan de koude keten binnen de voedingsindustrie of gekoelde opslag van farmaceutische en chemische producten. Maar wat als er te weinig koelvermogen is om op te boksen tegen de hoge temperaturen? Of wenst u de opslagruimte tijdelijk uit te breiden en is er hiervoor extra koeling nodig? Dan is huren van bijkomende koelcapaciteit de meest geschikte oplossing.

Low-Temp units

Ruimte koelen

  • Proceskoeling

Minder bekend bij het brede publiek, maar daarom zeker niet onbelangrijk: proceskoeling. Bij heel wat productieprocessen speelt koeling een belangrijke rol. Denk maar aan het koelen van procesvloeistoffen, temperatuurbeheersing in de maakindustrie of het koelen van drukpersen. Onze moderne EVO-chillers met interne warmtewisselaar (vanaf DT100 EVO) zijn ontworpen voor zware industriële toepassingen.

Chiller huren

Chiller huren voor proceskoeling

Komen er productiepieken aan en is er extra koeling nodig om dit op te vangen? Wil men de continuïteit van het productieproces vrijwaren? Of bent u op zoek naar een try-and-buy oplossing voor een bepaald project? Dan bent u bij Delta-Temp aan het juiste adres!

Uw betrouwbare koelingspecialist van A tot Z

Koeling huren bij Delta-Temp houdt veel meer in dan alleen maar koeling. Onze product managers staan u tijdens het volledige traject bij met raad en daad. Indien nodig komen zij bij u langs voor een plaatsbezoek zodat ze de situatie precies kunnen inschatten. Aan de hand hiervan maken zij de nodige berekeningen die nodig zijn om uw installatie op maat te configureren.

Naast onze mobiele koelunits hebben wij ook alle nodige accessoires en randapparatuur in stock om uw installatie volledig op maat samen te stellen. Denk hierbij aan water- en luchtslangen, koppelstukken, buffertanken, voedingskabels, pompen, warmtewisselaars, enz. Zo zorgen wij voor alles en hoeft u geen derde partij in te schakelen.

Ook het transport hebben wij volledig in eigen beheer. Onze gecertificeerde koeltechniekers staan in voor de levering en installatie tot de inwerkingstelling van uw koelinstallatie.

Koeling huren bij Delta-Temp, de koeling specialist

Zoals u kan lezen is Delta-Temp de koelingspecialist bij uitstek. Is er in uw bedrijf tijdelijke koeling nodig tijdens de warme zomermaanden of gedurende een bepaald project? Gaat de koelinstallatie in storing of is er een onderhoud gepland? Wenst u een bezoek van onze product manager om een noodplan te ontwikkelen?

Geef gerust een seintje op het gratis nummer 010 799 53 90, via info@delta-temp.nl of via de link hieronder. Onze medewerkers helpen u graag verder.

KOELING HUREN  CONTACTEER ONS