Airco en Industriële koeling huren

Koeling huren : Wees de hitte te snel af

Nu we de eerste lenteprikken hebben gehad, weten we het zeker: de zomer komt er aan! Weldra stijgt het kwik en draaien de airco’s op volle toeren om de binnentemperatuur onder controle te houden. Of het nu gaat om een kantoorruimte, een werkhal, winkelpand, openbare instelling of evenement: men verwacht altijd en overal een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Te hoge temperaturen op kantoor of in een werkatelier zorgt voor minder productieve en ongeconcentreerde werknemers. Wanneer het te warm is in een winkelruimte, zullen de klanten snel terug de uitgang vinden. En op een beurs of evenement verwachten de bezoekers zowieso een aangenaam binnenklimaat, zelfs tijdens een hittegolf!

Maar wat als er geen airco is voorzien? Of als de koelinstallatie er de brui aan geeft? Is er extra koelvermogen nodig om tegen de hoge temperaturen op te boksen?

Dan kan u vertrouwen op Delta-Temp

Delta-Temp is al jaren de specialist in de verhuur van tijdelijke koeling en temperatuurbeheersing. Steeds meer bedrijven ontdekken onze flexibele huurtermijnen, onze uitgebreide en moderne vloot en de expertise van onze product managers. Of het nu gaat om een kleine of grote ruimte, wij hebben steeds een oplossing op maat van uw bedrijf. Hieronder geven we enkele concrete oplossingen en toepassingen van onze verschillende productgroepen.


Mobiele airco huren

In deze categorie is de mobiele split-airco 6.7kW onze absolute topper! Elk jaar opnieuw huren tal van bedrijven en organisaties deze krachtige mobiele airco om koeling te voorzien daar waar het nodig is. Deze split-airco bestaat uit een binnen- en buitenunit, die met elkaar in verbinding staan via een flexibel slangenset van 5m, 10m of 20m. Terwijl de binnenunit koele lucht in de ruimte blaast, voert de buitenunit de overtollige warmte af.

Mobiele airco huren

+ Stekkerklaar (220V)
+ Luchtdebiet van 1500m³
+ 6.7kW koelvermogen
+ Mobiel dankzij de robuuste wielen onderaan het toestel
+ Makkelijk te installeren
- De buitenunit moet buiten geplaatst kunnen worden
- Afstand tussen binnen- en buitenunit is max. 30m

Naar de AC 6.7kW ►


Klimatisatie voor grotere ruimtes

Ook voor grotere ruimtes heeft Delta-Temp de gepaste oplossing. Met onze moderne EVO-chillers en luchtbehandelingskasten bouwt u een volledig autonoom airco-systeem op. Onze uitgebreide vloot biedt koelvermogens aan van 25kW tot maar liefst 1.500kW. De krachtige luchtbehandelingskasten blazen de gekoelde in de ruimte met luchtdebieten van 5.000m³/u tot zelfs 50.000m³/u!

Daarnaast beschikt Delta-Temp ook over alle nodige randapparatuur en accessoires om uw tijdelijke koelinstallatie volledig op maat te configureren. Denk hierbij aan buffertanks, pompen, warmtewisselaars, water- en luchtslangen, enz… Onze erkende koeltechnici staan in voor de levering en installatie zodat u zeker bent van een efficiënte en betrouwbare koelinstallatie voor de warme zomermaanden.

Proceskoeling

Onze chillers zijn niet alleen geschikt voor ruimtekoeling, maar ook voor zware industriële toepassingen. Denk maar aan het koelen van procesvloeistoffen, koeling van machines of temperatuursbeheersing bij chemische processen of in de voedingsindustrie. Vanaf de EVO-chiller 100kW zijn de koelmachines uitgerust met een interne warmtewisselaar. Verder vinden we op deze machines ook een automatisch lekdetectie-systeem en remote monitoring. Zo volgt u 24u/24u de prestaties van de chiller van op afstand.

Moderne chiller huren voor koeling en klimatisatie

+ Krachtige koeling op maat
+ Moderne EVO-chillers met remote monitoring
+ Krachtige airhandlers
+ Milieuvriendelijk koelgas R32
+ Alle nodige randapparatuur beschikbaar
+ Levering en installatie door eigen koeltechnici

- Doorvoer van water- en luchtslangen
- Geschikte elektrische aansluiting en watertoevoer noodzakelij

Check onze chiller ►  Naar de airhandlers ►


Adiabatische koeling

Een buitenbeentje binnen onze verhuurvloot zijn de adiabatische koelers of verdampingskoelers. Hierbij wordt lucht doorheen een vochtig medium aangezogen. Het water in dit medium onttrekt de warmte waardoor de lucht afkoelt. De afgekoelde lucht wordt dan op zijn beurt in de ruimte geblazen.

Met dit type koeling gaat het kwik niet drastisch verlagen, maar zorgt u eerder voor een verfrissend effect voor de werknemers of bezoekers. Verdampingskoelers zijn ideaal voor fabriekshallen, werkplaatsen, sporthallen, evenementen of open-lucht podia en zelfs discotheken.

Onze Portacool en Breezer zijn beide mobiele verdampingskoelers die u plaatst waar u het wenst, ideaal voor spotkoeling in grote ruimtes. Deze koelers zijn eenvoudig te installeren en snel inzetbaar: vullen met water, de stekker in het stopcontact en klaar!

Adiabatische koeling: onze mobiele verdampingskoelers Portacool en Breezer

+ Uiterst mobiel dankzij robuuste zwenkwielen
+ Ideaal voor spotkoeling in grote ruimtes
+ Energiezuinig en milieuvriendelijk
+ Aangenaam verfrissend gevoel tijdens de warme zomerdagen
+ Kan zowel indoor als outdoor gebruikt worden
+ Eenvoudig in gebruik en snel inzetbaar
- Werkt vooral op gevoelstemperatuur en doet het kwik niet dalen tot een ingestelde temperatuur

Bekijk onze verdampingskoelers ►
 


Delta-Temp is uw betrouwbare partner inzake verhuur van koeling. Of het nu gaat om klimatiastie van een kleine of grote ruimte of proceskoeling bij een productieproces: wij hebben steeds een oplossing op maat. Neem gerust contact met ons op. Onze product managers staan u bij met raad en daad en komen indien nodig langs voor een plaatsbezoek.

Contacteer ons