Mobiele verwarming op wielen

Nu de gasprijs compleet door het dak gaat, maken steeds meer bedrijven zich zorgen over de energiefactuur. Daarbovenop staat Koning Winter voor de deur waardoor de temperatuur fors zal dalen. Mobiele verwarming huren kan dan een oplossing bieden. Het ideale moment om onze mobiele boiler B36 in de spotlights te zetten.

De elektrische boiler is gemonteerd op een trolley waardoor hij eenvoudig te verplaatsen is. Onderaan het toestel bevinden zich 3 stroomaansluitingen van 16A, 32A en 63A. Deze vermogens leveren respectievelijk een warmtecapaciteit van 9kW, 18kW en 36kW. De mobiele boiler kan water verwarmen tot 90°C. Via 2 waterslangen met GEKA-koppelingen stroomt het water van en naar het toestel.

Deze warmwaterketel kan rechtstreeks aangesloten worden op een productieproces waarbij warm water noodzakelijk is. Maar het is ook mogelijk om de boiler aan te sluiten op een mobiele luchtbehandelingskast, zoals bijvoorbeeld de airhandler 20 of airhandler 30. Het water warmt dan de aangezogen lucht op alvorens deze in de ruimte wordt geblazen. Zo creëert u een tijdelijk en mobiel verwarmingssysteem in welke ruimte u maar wenst.

Mobiele verwarming met elektrische boiler en luchtbehandelingskast

Bent u op zoek naar een mobiel verwarmingssysteem? Dankzij de eenvoudige installatie is dit systeem nagenoeg overal inzetbaar. Ideaal voor het verwarmen van publieke ruimtes, evenementen, beurzen, WZC’s, ziekenhuizen, enz…

Wenst u meer informatie? Neem gerust contact op, we helpen u graag verder.

Boiler B36 ► Contacteer ons