Gaat de koelinstallatie in onderhoud?

Wat een prachtige zomer hebben we dit jaar mogen beleven! Volop zon en zalige temperaturen die soms richting 40°C piekten. Ook dit jaar deden heel wat bedrijven beroep op Delta-Temp om de temperatuur onder controle te houden. Onze mobiele airco’s zorgden voor een aangenaam klimaat in heel wat kantoorruimtes, winkelpanden, horecazaken, enz. Maar ook onze krachtige chillers en moderne airhandlers werden massaal ingezet voor zowel comfortkoeling in grote ruimtes als proceskoeling bij de meest uiteenlopende productieprocessen.

Geen winterslaap voor Delta-Temp

Nu de winter voor de deur staat zou je denken dat de vraag naar tijdelijke koeling daalt. Maar toch nemen bedrijven uit de meest diverse sectoren contact op met Delta-Temp om een tijdelijke koelinstallatie te huren.

De reden hierachter? Tijdens het najaar vindt het onderhoud en de keuring van de meeste vaste koelinstallaties plaats. Gedurende deze onderhoudswerken wordt de koeling afgekoppeld. Om de continuïteit van het productieproces te vrijwaren wordt deze periode overbrugt door een tijdelijke chiller in te huren. Onze mobiele koelers zijn zowel geschikt voor het koelen van opslagruimtes als voor zware industriële processen.

Garandeer de continuïteit van uw bedrijfsprocessen

Het spreekt voor zich dat dit de meest flexibele oplossing is waarbij de tijdelijke chiller voor de koeling zorgt zolang de onderhoudswerken duren. Met onze uitgebreide en moderne vloot biedt Delta-Temp een koelinstallatie volledig op maat van de klant. Onze chillers hebben koelvermogens gaande van 25kW tot maar liefst 1,5MW. Bovendien zijn de energiezuinige EVO-chillers uitgerust met remote control en automatische lekdetectie.

Tijdens onderhoudswerken aan de koelinstallatie bij een grote voedingsproducent nam Delta-Temp de volledige koeling over met 3 chillers van elk 500kW.

Daarnaast beschikt Delta-Temp over alle mogelijke randapparatuur en accessoires om de tijdelijke koelinstallatie volledig à-la-carte te configureren. Tenslotte zorgen onze gecertificeerde koeltechnici voor de levering en installatie van de tijdelijke koelinstallatie.

Alle voordelen samengevat:

✔️ Flexibel koeling huren zolang het nodig is.

✔️ Uitgebreide en moderne chillervloot

✔️ Levering en installatie door onze gecertificeerde koeltechnici

✔️ Alle mogelijke randapparatuur om uw tijdelijke koelinstallatie à-la-carte te configureren

Zijn er binnen uw onderneming onderhoudswerken gepland? Is koeling een cruciaal aspect binnen het productieproces?

Neem dan zeker contact op met Delta-Temp. Onze project managers gaan samen met u op zoek naar de meest geschikte oplossing.

Contacteer ons  0800 25 25 25 6