Mobiele airco huren? Ontdek onze nieuwe aanwinsten!

De lente is in het land. Hoewel de huidige temperaturen onder het gemiddelde liggen, bereiden heel wat bedrijven zich nu al voor op de zomer. Zo zijn ze zeker dat ze het nodige materiaal in hun bezit hebben wanneer de temperatuur begint te stijgen.

Elk jaar opnieuw ontdekken steeds meer klanten de voordelen van mobiele airco huren. Of het nu gaat om comfortkoeling of koeling voor industriële toepassingen, onze uitgebreide vloot biedt steeds de geschikte oplossing.

Mobiele airco huren op maat van uw bedrijf

Om u nog beter van dienst te zijn, hebben we ook dit jaar ons aanbod uitgebreid met nieuwe toestellen. De nieuwkomers binnen het segment van mobiele airco zijn de spot-cooler 7.0kW en de monoblok airco AC10H. Samen met ons paradepaardje, de mobiele split-airco AC6.7kW, zetten we deze toestellen hieronder in de spotlights.


 

Spot-cooler 7.0kW

Toen we deze mobiele spot-cooler zelf testten, waren we verbluft van de prestaties van dit toestel. Ook het gebruiksgemak en de eenvoudige indienstelling zijn een groot voordeel. Dankzij de wielen onderaan het toestel plaatst u het toestel waar het nodig is. Via een luchtslang van 10m die bovenop de spot-cooler is gemonteerd wordt de warmte afgevoerd.

De flexibele luchtuitlaten zijn uittrekbaar en kan u richten zoals u het wilt. Zo zorgt u voor effectieve koeling waar u het wenst. Vandaar de naam ‘spot-cooler’.

De regelbare ventilator levert een luchtdebiet op van 800m³/u of 1020m³/u. Hiermee kan u de temperatuur onder controle houden in ruimtes tot 100m².

Deze spot-cooler is dus zowel geschikt voor ruimtekoeling als voor industriële spot-cooling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Koelen van apparatuur of machines.
  • Koeling van producten op een transportband.
  • Serverkoeling

Mobiele spotcooler huren voor industriële spotkoeling

Belangrijkste voordelen:

  • Spotkoeling via flexibele luchtuitlaten.
  • Geen buitenunit nodig.
  • Luchtdebiet van 800m³/u of 1020m³/u.

NAAR DE 7.0kW SPOTCOOLER    OFFERTE AANVRAGEN


 

Monoblok AC10H

De AC10H is een kleine rooftop die geschikt is voor buitenopstelling. Hierdoor is er geen geluidoverlast van het toestel zelf in de binnenruimte. 

Deze mobiele airco is voorzien van een warmtepomp en kan dus zowel koelen als verwarmen. Met een luchtdebiet van maar liefst 2200m³/u is dit toestel geschikt voor ruimtes tot 150m². De elektrische voeding wordt voorzien door een eenvoudige 220V-stekker waardoor dit toestel breed inzetbaar is.

De AC10H biedt heel wat mogelijkheden:

  • Wilt u een ruimte efficiënt koelen of verwarmen? Dan wordt de binnenlucht aangezogen zodat de gevraagde temperatuur sneller bereikt wordt.
  • Bij een aangename buitentemperatuur kan men er voor kiezen om verse buitenlucht aan te zuigen en in de ruimte te blazen. Ideaal om een aangenaam en gezond binnenklimaat te creëren in werkateliers, tenten, showrooms, winkelpanden, enz…

Industriële airco met warmtepomp huren

Belangrijkste voordelen:

  • Aanvoer van verse buitenlucht
  • Krachtige airco op 220V
  • Geschikt voor buitenopstelling

NAAR DE AC10H     OFFERTE AANVRAGEN


 

Mobiele split-airco 6.7kW

Dit toestel is al jaren bekend en beroemd bij onze klanten. Deze krachtige split-airco bestaat uit een binnen- en een buitenunit die met elkaar zijn verbonden door middel van een flexibel waterslangenset. De binnenunit blaast de koude lucht in de te koelen ruimte met een luchtdebiet van 1500 m³/u. De buitenunit plaatst men buiten om de warmte en het condenswater af te geven.

Deze mobiele split-airco is eenvoudig zelf te installeren en eenvoudig te bedienen. Hierdoor is dit toestel zeer veelzijdig en zo goed als overal inzetbaar. Dankzij de wielen onderaan de binnenunit is deze makkelijk te verplaatsen om koeling te bieden waar u het wenst.

Concrete toepassingen van de AC6.7kW zijn:

  • Comfortkoeling in kantoorruimtes, windelpanden, horeca-zaken, musea, publieke ruimtes, kinderopvang, ziekenhuizen, woonzorgcentra, enz…
  • Koeling voor serverrooms.
  • Temperatuurbeheersing in opslagruimtes.

mobiele airco huren met 6.7kW koelvermogen

Belangrijkste voordelen:

  • Eenvoudig te installeren.
  • Flexibel waterslangenset van 5m, 10m of 20m.
  • Verlaagt de temperatuur met 10°C.

NAAR DE AC6.7kW    OFFERTE AANVRAGEN


 

In onderstaande tabel (klik om te vergroten) krijgt u een duidelijk overzicht van onze mobiele airco's. Aan de hand hiervan kan u eenvoudig bepalen welk toestel het meest geschikt is om de temperatuur onder controle te houden.

Overzicht mobiele airco huren 2023

Heeft u een vraag? Wenst u meer info of advies? Aarzel niet ons te contacteren. Onze product managers staan u bij met raad en daad.

CONTACTEER ONS 0800 25 25 25 6