Uitvoering

De volgende belangrijke functies zorgen voor een vlotte communicatie met onze klanten

Planning 

De afdeling planning in de betreffende branche is het belangrijkste communicatiemiddel naar onze klanten. Het controleert de beschikbaarheid van de machines, georganiseerd vervoer en coördineert de activiteiten van onze servicemonteurs.
Onze retailers en planners hebben een centraal computersysteem die hun op elk moment toegang geeft tot de nieuwste beschikbare apparatuur en accessoires. U als klant zal tijdig worden geïnformeerd over de huidige status van de leveringen en installaties. Zorgvuldige planning is een cruciale basis om een ​​snelle reactie mogelijk te maken.

Product management

Product managers worden regelmatig getraind op de nieuwste productontwikkelingen van onze leveranciers en hebben voortdurend zicht op de uitbreiding van onze verhuurvloot.

Technologie en Service

Onze Technici en service engineers helpen het verkooppersoneel bij het ​​ontwerpen van complexe toepassingen en bijzondere eisen. Regelmatige training op het gebied van machine technologie en wettelijke bepalingen zijn vanzelfsprekend.

Accounting

De boekhoudkundige afdeling is verantwoordelijk voor het creëren van zo eenvoudig mogelijke, duidelijk gestructureerde facturen. Alle vragen die betrekking hebben op de berekende voordelen kunnen worden opgelost binnen deze groep.

Onze beheerders maken documentatie en certificaten, zorgen voor alles omtrent verzekering en zorgen ervoor dat de benodigde werkvergunningen of aangepaste documenten voor onze technici

De flexibiliteit van ons team maakt het verschil!