Uitvoering

Wij werken uw project planmatig uit van A tot Z en bieden u de meest geschikte koeloplossing aan voor uw bedrijfsactiviteiten. 

Aanvraag

Heeft u een koeltechnische vraag of wenst u meer informatie over onze producten en diensten, aarzel dan niet ons te contacteren. Dit kan zowel telefonisch, per mail als via onze website. Wij helpen u graag verder en staan u bij met raad en daad. Heeft u nood aan extra koeling of laat uw huidige koelinstallatie u in de steek? Neem dan snel contact met ons op zodat wij u kunnen verder helpen.

Product management en planning

Nadat u uw aanvraag heeft ingediend, neemt een van onze product managers contact met u op voor verdere toelichting over onze installaties en om uw aanvraag te concretiseren. Indien gewenst kan onze product manager bij u langskomen om uw koeltechnische situatie of probleem nader te bekijken en de koelingsmogelijkheden af te toetsen.

Hierna zal onze product manager een vrijblijvende offerte opstellen van de gewenste en meest geschikte koeloplossing. Op die manier ontvangt u een overzicht van de geschikte installatie met alle bijhorende accessoires en het gehele kostenplaatje. 

Eens u akkoord bent met uw ontvangen offerte en de koelinstallatie wenst te huren of kopen, bekijken we in onze planning wanneer we de koelinstallatie bij u kunnen leveren. Op uw vraag, installeren onze eigen gecertificeerde koeltechnici het koelsysteem en zetten het operationeel in werking.

Een efficiënte planning is de cruciale basis voor onze kwalitatieve service. Daarom zetten wij steeds alles op alles om u vanaf het eerste contact proactief op de hoogte te houden. 

Accounting en service

Bij de bestelling van uw desbetreffende koelinstallatie ontvangt u eveneens een duidelijke en gestructureerde facturatie zodat u op financieel vlak van alles op de hoogte bent. 

Heeft u na uw bestelling nog vragen of wenst u bijkomende informatie? Ook dan kan u beroep doen op onze diensten zoals periodiek onderhoud en dit 24/7.