Beste wensen voor 2021 vanwege het Delta-Temp team

Nog enkele dagen en het jaar 2020 ligt achter ons. Het was een uitzonderlijk jaar, maar we gaan hier niet uitweiden over hoe erg en hoe moeilijk het allemaal wel is. Daarover zijn er al meer dan genoeg berichten in de media verschenen.

Bij Delta-Temp bleven we zeker niet bij de pakken zitten. Ondanks het virus deden weer heel wat bedrijven en organisaties beroep op ons voor het inhuren van industriële koeling en mobiele airco. De zomer kende heel wat ups en downs, maar augustus was zonder meer ‘broeierig warm’ te noemen. Gelukkig zorgden onze chillers, mobiele airco’s en adiabatische koelers voor verkoeling waar het nodig was.

2020 : Delta-Temp introduceert de EVO-chiller

Om onze sterke groei verder te zetten en onze klanten nog beter van dienst te zijn investeerden we dit jaar fors om onze chillervloot verder uit te breiden met moderne, milieuvriendelijke chillers. Deze koelmachines werken op het koelgas R32 en zijn uitermate geschikt voor zowel industriële koeling als voor comfortkoeling (airconditioning).

Blik vooruit…

Het nieuwe jaar 2021 wordt het jaar van de heropleving. Een nieuwe start, terug naar het normaal leven.

Ook volgend jaar zal Delta-Temp investeren om de huurvloot verder uit te breiden. Meer nieuws hierover volgt later...

Tenslotte wensen wij u, uw familie, vrienden en collega’s onze beste wensen toe voor het nieuwe jaar 2021. Zorg voor elkaar en hou het veilig. Het komt allemaal goed!

 

Tijdens de eindejaarsperiode is Delta-Temp gesloten van 24 december 2020 tot 3 januari 2021. Vanaf 4 januari 2021 vliegen we er terug in...