De zomer 2021 is in zicht!

The future looks bright!

We gaan er niet moeilijk over doen: we hebben een lastig jaar achter de rug. Corona heeft ons leven drastisch overhoop gegooid en ieder van ons zit op het tandvlees. Maar bij Delta-Temp blijven we niet bij de pakken zitten. Integendeel: we hebben alle redenen om vooruit te kijken en de draad van het normale leven terug op te pakken.

Nu het aantal vaccinaties (eindelijk) op kruissnelheid komt, weten we één ding zeker: het ergste is achter de rug. Weldra opent de horeca en kunnen we terug afspreken met vrienden en familie. We zullen terug op een normale manier kunnen gaan winkelen en shoppen. De scholen zullen terug normaal kunnen openen en eindelijk kunnen we onze collega’s op de werkvloer terug ontmoeten.

Niet alleen het sociale leven, maar ook de economie zal opnieuw opleven. We zullen terug meer gaan consumeren en bedrijven zullen weer op volle toeren draaien. Alsof we onze schade na een jaar lockdown willen inhalen, zullen heel wat uitgestelde plannen nu eindelijk kunnen doorgaan.

En het wordt nog beter (en heter)

De donkere winterperiode ligt nu al even achter ons. De lente is in het land en we zijn overgeschakeld naar het zomeruur. Langzaam maar zeker stijgen de temperaturen, de terrassen worden opgesteld en de barbecues worden van stal gehaald.

Airco huren voor de zomer 2021

Ook de bedrijven beginnen zich voor te bereiden op de zomer. Vooral met de warme zomers en talrijke hitterecords van de afgelopen jaren in het achterhoofd, weten we dat we best rekening houden met hoogoplopende temperaturen. Of het nu gaat om bijkomende airco voor comfortkoeling, een tijdelijke koelinstallatie om de temperatuur in een opslagplaats te beheersen of extra koelvermogen om productiepieken op te vangen: bij Delta-Temp zit u goed!

Steeds meer bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren ontdekken de voordelen van koeling huren via Delta-Temp. Met onze uitgebreide huurvloot hebben onze product managers steeds een passende koeloplossing op maat van uw bedrijf.

Ontdek onze moderne EVO-chillers

Delta-Temp is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de koelingsindustrie. Om de stijgende vraag naar koeling te kunnen beantwoorden, investeerden we vorig jaar (en ook dit jaar) in splinternieuwe EVO-chillersLees hier alle kenmerken en voordelen van deze moderne en milieuvriendelijke koudwatermachines.

Deze chillers kunnen zijn speciaal voorzien voor de verhuurmarkt: makkelijk te transporteren en met snelkoppelingen voor water en elektriciteit zijn ze in een handomdraai geïnstalleerd. De EVO-chillers kunnen zowel ingezet worden voor industriële airco-toepassingen als voor zware proceskoeling.

NAAR CHILLERVLOOT ►

Mobiele chiller of koelgroep huren


Industriële ventilatie

In de strijd tegen COVID-19 is het belang van ventileren en luchtverversing alleen nog maar belangrijker geworden. Mits de juiste opstelling kan er buitenlucht aangezogen worden en wordt deze verse lucht in de ruimte geblazen worden.

In combinatie met een koudwatermachine kan deze lucht gekoeld worden. Zo zorgt u voor een aangenaam binnenklimaat in werkateliersproductieruimtesfabriekshallen en kantoren. Ook tijdens de warme zomer!

NAAR AIRHANDLERS ►

Ventileren met onze krachtige luchtbehandelingskasten of airhandlers


Mobiele airco

Ons paradepaardje van elke zomer: de mobiele split-airco 6.7kW. Dit toestel is eenvoudig te installeren en multi-inzetbaar. Dit toestel wordt ingehuurd voor de meest uiteenlopende toepassingen: koeling op kantoor, in een winkelruimte, horeca, serverrooms, publieke ruimtes, ziekenhuizen, WZC, enz… Op de productpagina van deze mobiele airco vindt u ook een instructiefilmpje om u te overtuigen hoe eenvoudig het is om dit toestel te installeren.

Tip: Reserveer tijdig uw toestel voor de komende zomer!

NAAR MOBIELE SPLIT-AIRCO 6.7kW ►

Mobiele airco huren voor industrie


Adiabatische koeling

Delta-Temp biedt 2 types van mobiele verdampingskoelers aan: de Breezer en de Portacool. Dit type koeling werkt met water en lucht en is dus uiterst milieuvriendelijk. De aangezogen lucht wordt door een vochtig medium gejaagd. Hierdoor koelt de lucht af vooraleer deze de ruimte wordt ingeblazen.

Dit type koeling is geschikt voor spotkoeling in ruimtes waar traditionele airconditioning te duur of te omslachtig is zoals fabriekshallenwerkateliers en zelfs sporthallen. Daarnaast kunnen deze toestellen ook outdoor ingezet worden op evenementen.

NAAR VERDAMPINGSKOELERS ►


Verwen tijdens de warme zomer uw klanten, bezoekers en werknemers en zorg voor een aangenaam binnenklimaat.

Neem gerust contact op, onze product managers gaan samen met u op zoek naar een geschikte oplossing.

Contact